Outward bound Kroatië

Wil jij bergen beklimmen en dalen overwinnen? Ga dan mee op expeditie in Kroatië en leer je eigen talenten ontdekken en inzetten. In een team leer je communiceren, leiding nemen, kritisch denken en problemen op te lossen. Ga jij deze uitdaging aan en overwin jij jezelf?

In de ochtend werken we aan school. In de middag gaan we de bergen in en navigeren we op kaart en kompas of kajakken we de Lika af. Het grote einddoel? Je eigen bergexpeditie van 2-3 dagen voorbereiden en dan…. op pad!

Details

Doelgroep – 15+ 3vmbo, 3/4HAVO en 3/4/5VWO. Voor jongeren die zichzelf beter willen kennen en avontuurlijk willen leren.

Waar – Veliki Žitnik, Kroatië

Reisdata – geen reis in 2020-2021

Kosten – ca. €2500

Meer weten – over het programma en de begeleiders? Kom naar de open avond!

Outward Bound

In samenwerking met Outward Bound Croatia laten we je ervaren dat je tot meer in staat bent dan je zelf soms denkt. Outward Bound heeft meer dan vijftig jaar ervaring in ervarend leren waarbij de natuur wordt gebruikt als stimulerende omgeving voor persoonlijke ontwikkeling. Stichting ‘t Wylde Leren maakt deze uitdagende programma’s toegankelijk voor middelbare scholieren onder schooltijd.

Velebit regio

Ons basiskamp is het educatiecentrum van Outward Bound Kroatië in Veliki Žitnik. Dit is een klein dorpje midden in de natuur aan de voet van de Velebit bergen. De omgeving is ruig en verlaten, wat ‘t Wylde Leren uitnodigt om er op uit te trekken. Tijdens de expeditie ontdekken we de spitse toppen van Velebit en kijken we uit over de prachtige kust van de Adriatische Zee.