Waarom?

 

waarom een educatief avontuur aangaan?

Wij staan voor de ontwikkeling van jongeren tot vaardige, zelfbewuste, gezonde en gelukkige mensen, in evenwicht met hun sociale en natuurlijke omgeving. Wij hebben ontdekt dat deze ontwikkeling geweldig te stimuleren is door ‘de wereld als klaslokaal te gebruiken’. Van échte uitdagingen groeien jongeren het hardst, in zowel persoonlijk als sociaal opzicht. Ons avontuurlijke onderwijs geeft scholieren zin, vertrouwen en durf in het leven. Daarmee zijn wij van toegevoegde waarde in het onderwijs.

Lees meer over waarom het aangaan van een educatief avontuur voor jou als jongere, voor uw zoon of dochter, of voor uw leerling van meerwaarde kan zijn.

Voor leerlingen

Een reis met ‘t Wylde Leren betekent de tijd van je leven waarin je je ongekend zal ontwikkelen. In 7 stappen ben je mee op reis!

Voor ouders

Na een educatief avontuur komt uw zoon of dochter een stuk zelfstandiger en met meer zelfkennis terug. We werken samen met betrouwbare en professionele partners om uw kind de tijd van zijn of haar leven te laten hebben.

Voor scholen

U geeft uw leerlingen de kans zich buiten het klaslokaal te ontwikkelen tot een sociaal vaardige en zelfstandige leerling. Wij werken graag met u samen om dit te bereiken!