HELP JIJ ONS GROEIEN?

Help met financiële middelen het onderwijs veranderen

Geloof jij in de plannen en missie van de stichting? En kun je ons financieel ondersteunen? We gaan graag met je in gesprek over hoe je jouw privé vermogen duurzaam kan investeren in de ontwikkeling van jongeren.

We zoeken tevens een gedreven fondsenwerver zodat we de financiële slagkracht hebben die nodig is om een grote en blijvende impact te hebben op het Nederlandse onderwijs!

Bedrijven met hart voor avontuurlijk onderwijs

Onze ambitie is om de avontuurlijke reizen voor iedereen toegankelijk te maken. Maatschappelijk verantwoorde ondernemers kunnen ons helpen om de kosten van de avonturen omlaag te brengen. Wij zijn daarom op zoek naar bedrijven die die leerlingen leerlingen uit een minder sociaal economisch milieu willen sponsoren. De leerlingen kunnen vervolgens solliciteren om van dit steunfonds gebruik te maken, waarbij ze minimaal 10% van de kosten zelf bij elkaar verzamelen.

Student voor afstudeeronderzoek

Studierichting: Psychologie, sociale psychologie, toegepaste psychologie.

Inhoud: een literatuur- en veldstudie naar het effect van de leerreizen van ’t Wylde leren op de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen. We zijn benieuwd naar hun ontwikkelingen op het gebied van hun 21e eeuwse vaardigheden, zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid.

Periode: Vanaf maart/april 2018 (literatuuronderzoek) om daarna voor- en na de educatieve avonturen in Noorwegen (januari/februari/maart 2019) en/of Kroatie (april/mei 2019), onderzoeksgegevens uit de praktijk te verzamelen.

Ambassadeurs & vrijwilligers

Geloof jij ook in de toegevoegde waarde van avontuurlijk leren? En wil je ons helpen dit voor meer leerlingen mogelijk te maken? We kunnen je hulp goed gebruiken bij het werven van leerlingen en het genereren van meer naamsbekendheid. Het gaat dan om voorlichting geven (of regelen!) op VO-scholen, het schrijven van artikelen of het bezoeken van bepaalde onderwijsbeurzen.

Avontuurlijke docenten

Docenten voor de reizen naar Noorwegen en/of binnen Nederland:

  • met een eerstegraads bevoegdheid in wiskunde en/of natuurkunde
  • die enthousiast zijn en zich willen bekwamen in avontuurlijk onderwijs
  • die bereid zijn mee te bouwen aan de ontwikkeling van de stichting en avontuurlijk onderwijs

We bieden jou:

  • een plek in team ’t Wylde leren voor een lange, duurzame samenwerking
  • de kans om mee te gaan op een unieke educatieve avonturen
  • de mogelijkheid een Wylde docent te worden

We verwachten van jou dat je:

  • helpt de stichting te laten groeien door voorlichting te geven op minimaal 4 VO scholen
  • het eerste educatieve avontuur dat je zal begeleiden op vrijwillige basis doet. Wanneer de samenwerking bevalt is er uitzicht op salaris conform marktnormen voor het begeleiden van de educatieve avonturen.