Ben jij: een out-of-the-box denker en doener voor het onderwijs. Iemand met zakelijke kwaliteiten én met hart voor de ontwikkeling van mensen. Iemand die gelooft in de kracht van avontuurlijk onderwijs. Iemand die in pubers parels ziet, in hangjeugd een samenwerkende groep en in ruige bergen of een woeste zee een decor voor leerzame avonturen.

Ben jij dit of ken jij iemand die dit is? Geweldig! Sluit je dan aan om ons te helpen om onze mooie plannen voor de komende jaren te realiseren. Alles voor onze missie: ‘De wereld als nieuw klaslokaal, voor iedereen’.

Wat wij concreet zoeken
Een voorzitter, een penningmeester en een secretaris die per dit najaar ‘t Wylde leren gaan besturen. Het gaat om bestuurlijke werkzaamheden; er is een uitvoeringsorganisatie voor de onderwijsactiviteiten van ‘t Wylde Leren. Qua tijdsbesteding moet je denken aan ongeveer 15 uur per kwartaal (al zijn meer uren uiteraard welkom en mogelijk). 

Meer weten?
Neem per mail (info@wyldeleren.eu) of telefoon (+31627316204) contact met ons op, dan drinken we een keer koffie om te kijken of het een match is. We hebben ook bestuursprofielen, statuten, jaarverslagen en reglementen om te delen, mocht je die alvast in willen zien.