Tijdens het avontuur Fluitend door de Fjorden schrijft elke leerling/begeleider een blog over een aantal dagen. Lees jij mee met alle avonturen?!

Dag 8 – donderdag 26 mei 2022
Vanwege hemelvaart hadden we een vrije dag en mochten we zelf koken. We begonnen de dag daarom met wentelteefjes en wafels gemaakt door Joosje en Mees. Terwijl sommige een toets maakte waren ik, Mees, Lara en Nadine bezig om een omelet te maken voor de lunch waarbij ik lekker in m’n duim sneed.

Na de lunch ging iedereen naar het dorp behalve Nadine, Lara, Mees en ik. Wij gingen ping pongen en hebben Skyfall gekeken in de filmzaal met de anderen. In de avond aten we zelfgemaakte pizza en maakten we plannen om in het bos te slapen. Na het weekoverzicht van Mees, Damiaan en Evi pakten we onze matjes en slaapspullen en gingen Evi, Damiaan, Mees, Lara, Nadine en ik in het bos slapen.

Dag 9 – vrijdag 27 mei 2022
Na 3 geweldige uren slaap besloot een eland om 4.15 heel zachtjes geluid te maken. Hierdoor werden lekker ontspannen wakker en konden we vol met energie de volgende dag beginnen.

De volgende dag gingen we na zelfstudie voor de tweede keer klimmen en gingen we oefenen met abseilen. Marybeth ging toen niet meer mee, omdat haar gezin in Noorwegen was aangekomen en zij met hen even vakantie heeft. Later die middag kregen we ook uitleg over hoe we de volgende dag zouden vertrekken op expeditie en wat we moesten meenemen enzo. Na het eten hebben we Ted gekeken in de filmzaal en vervolgens zijn we vroeg naar bed gegaan.

Bruno